Om mig

Margrethe fra gram hundecenter

Jeg hedder Margrethe Fabricius Jessen. Jeg har altid haft stor interesse for hunde, både som det selskabelige, rare og sociale individ de er, men også ud fra min interesse for at træne dem i lydighed, agility, rally og sjove tricks. Derudover elsker jeg det skønne arbejde man skal ligge i hvalpen/hunden de første år af dens liv, for at få en velfungerende familie hund ud af det.

Jeg har altid haft hund, den første var en Border Terrier, nummer to var en blanding af Malinois og Border Collie, og da jeg flyttede hjemmefra fik jeg mig en Border Collie – og nu har jeg fire af dem.

Jeg har trænet hunde siden 9år’s alderen, og har de sidste 16 år gået til konkurrencer i både udstilling, lydighed og agility. Jeg har siden 2003 været træner hos DCH, hvor jeg også fik min første uddannelse som agilityinstruktør. I Januar 2006 startede jeg på Etologisk Institut v/Roger Abrantes, hvor jeg deltog i mange kurser/seminarer i bl.a. hundesprog, hundeadfærd, racekendskab, indlæringsteori, hundeproblemadfærd m.m. I august 2010 startede jeg på uddannelsen som hundeadfærdsinstuktør hos Rie Ravn. Se under mine uddannelser/kurser for at læse mere om hvad mine uddannelser indeholder.